Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

INGYENES - Magyarország területén belüli átvétel esetén a szállítási díj 0 Ft
Most minden megrendeléshez AJÁNDÉKBA ADJUK a szállítás költségét, összeghatártól függetlenül! 
A szállítási díj akció visszavonásig érvényes!

SZÁLLÍTÁSI CÍM

Szállítási címként Magyarország területén belül olyan cím adható meg, ahol az átvétel könnyen és biztonságosan megoldható. Ilyenek a lakás, iroda, munkahely. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől, ezt regisztráció alkalmával is megadható, későbbiekben bármikor módosítható a felhasználói fiókban. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ami az átvétel szempontjából kényelmes, a szállítás várható időpontjában a futár rugalmasan át tudja adni.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Webáruházunk megrendeléseit az MPL Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagy. Az ott megjelölt postán 5 napig vehető át a csomag. Ezt követően az át nem vett csomagok szállítási és visszaszállítási költségét a megrendelő köteles megtéríteni. A szállítási határidő a szállítást végző szolgáltató leterheltségétől függően várhatóan a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül teljesül, amennyiben a rendelés és annak visszaigazolása 12:00-ig megtörténik. Az ezt követően leadott rendeléseknél 2 munkanap a várható szállítási idő. A termék átadását követően a futárcég sms-ben értesíti a megrendelőt a szállítás várható idejéről. Átadást követően a kiszállítások időbeni szervezése a futárcég feladata és felelőssége. A csomagok a megjelölt határidőn belül hamarabb is érkezhetnek.

SZÁLLÍTÁSRA MEGBÍZOTT SZOLGÁLTATÓ

A szállítást a Magyar Posta futárszolgálata az MPL végzi. A szállítási díj magában foglalja a termékek szükség szerinti csomagolási költségét. 

FUTÁRSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE

Telefon: +36 1 767 8272
E-mail: uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu

EGYÉB FONTOS SZÁLLÍTÁSI RENDELKEZÉSEK, INFORMÁCIÓK

A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomagot kézbesítő futárnak.

A csomagolás esetleges sérüléseinek ellenőrzését az átvételkor szükséges megtenni. Reklamációt a futárnak is kérjük jelezni.

A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek.

KÜLFÖLDRE TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

Külföldre történő szállítás minden esetben díjköteles, fent megjelölt szállítási határidő ez esetben hosszabbak. A díj mértéke és a szállítási idő a megrendelt termék mennyiségétől és a szállítás helyétől nagyban függ, ezért a DOGSTEAK.HU webáruházban történő rendelés esetén a külföldre történő szállítás lehetőségéről érdeklődjön e-mailben. 

E-mail cím: info@dogsteak.hu